OH JÕULUTOIT, OH JÕULUTOIT
Nr. 17 / Detsember 2015Vaata ka uuendatud ja ajakohastatud artikleid uuelt kodulehelt www.tervisekool.ee/toitumisteraapia
Jõulude paiku omandab söögiteema tavalisest suurema tähenduse. Jõulunumbris räägimegi sellest, kuidas pühadesöögist rõõmu tunda nii, et see ägama ei paneks ning enesetunnet ja tervist ei kahjustaks.
Artiklid:
* Jõululaud vanade eestlaste moodi
* Jõulud mujal maailmas
* Kapsa hapendamine
* Kas jõulud ja aastavahetus on ülesöömise aeg?
* Pisut teistmoodi jõuluroad
* Söödavad kingitused, mis tehtud südamest
* Eesti hapendatud rukkileib
* Kala söömine oli vanadel eestlastel au sees
* Roheline tee ja selle ekstraktid
* Koduse kuumtöötlemise mõju toidule
* Taimekaitsevahedite jääkidest aiandusteadlase ja -konsulendi pilguga
* Mittenakkuva pinnaga toidunõud