TOIDUMÜRGID
Nr. 21 / Jaanuar 2017Antud ajakirja number räägib lähemalt toidumürkidest.
Vaata ka uuendatud ja ajakohastatud artikleid uuelt kodulehelt www.tervisekool.ee/toitumisteraapia
Artiklid:
* Kas tervislikud toiduained on alati täiesti ohutud?
* Maavitsalised toidutaimed
* Ubade varjatud ohud
* Põldoad ehk fava oad ja favism
* Lutsern ja lutserniidud
* Pastinaak ja seller
* Alfatoksiinid - terviserisk meie toidus
* Tsüanogeensed glükosiidid
* Goitrogeenid
* Lektiinid - looduslikult taimedes esinevad mürgised valgud
* Saponiinid - raviomadustega pindaktiivsed ained
* Kuumtöötlemise ohtlikud mõjud
* Rasvad ja rääsumine
* Südame tervise retseptid
* Tervislikud kuumtöötlemise võtted
* Seened